Kontaktirajte Nas
Karađorđeva 5, 15300 Loznica, Srbija
office@dcaddesign.com
T: +381 64 0055 655
T: +381 5 877 575

GRAPHIC DESIGN

DCAD DESIGN STUDIO

Grafički Dizajn

Da biste održali jaku i profesionalnu sliku u reklamnim kolateralima, neophodan je posvećeni tim za grafički dizajn. Angažovanje profesionalne agencije za grafički dizajn za partnerstvo sa vašim preduzećem je ulaganje u vašu budućnost. Usluge grafičkog dizajna koje Dcad Design može da ponudi su: dizajn logoa/logotipa, korporativni identitet, dizajn kataloga, brošura, flajera, plakata, bilborda, grafički dizajn jelovnika, ambalaža, omota, etiketa, časopisa, autografike.

Razgovarajte sa nama danas da biste saznali kako možemo da se pridružimo vašem poslu i ojačamo vaš brend kvalitetnim uslugama grafičkog dizajna.

DCAD DESIGN STUDIO

Logo Dizajn

Na samom osnovnom nivou, logotipi su simboli koji se sastoje od tipografije (slova) i slika koji nam pomažu da prepoznamo brendove koji nam se sviđaju. Ali mogu biti i mnogo više! Dobar logotip je kamen temeljac vašeg brenda. Pomaže kupcima da razumeju šta radite, ko ste i šta cenite. To je velika odgovornost na sićušnoj slici!

Koliko dizajn logoa košta i kako da ga naručim? Potrebno je samo da nam kažete kakav logo želite  i bez obzira na to da li je vaša firma malo ili veliko preduzeće ili poznati svetski brend, naše cene su iste za sve. Paketi koje nudimo u procesu izrade logotipa su sledeći: 2 rešenja, 3 rešenja i 5 rešenja. Uz sve ove pakete dajemo prostora i za potrebne izmene, sve dok ne dođemo do idealnog grafičkog rešenja koje vas u potpunosti zadovoljava i koje savršeno oslikava vaš brend.

LOGO DESIGN

CORPORATE IDENTITY

Dcad Design Studio

Korporativni Identitet

Korporativni identitet označava kompletno grafičko rešenje identiteta firme i predstavlja je na tržištu. Osnovna karakteristika korporativnog identiteta je stil koji je prepoznatljiv u svakom elementu grafičkog dizajna. Korporativni identitet se sastoji od 3 ključna elementa i nekoliko pratećih. Ključni elementi su: logotip, vizit karta, memorandum.

Ostali elementi su koverat, fascikla, notes, olovke, majice, auto grafika, zastava, futrola, vreće, nalepnice, itd. Pri izradi korporativnog identiteta najvažnije je formirati jedan stil i dalje se voditi njime. 

Grafički Dizajn

Naši najnoviji Grafički projekti

Svaki dobar dizajn počinje sa još boljom pričom. Mi znamo kako postići cilj i transformisati vizije naših klijenata u bolju budućnost.

saradnja sa nama

Imate Projekat za Nas?

Bilo da vam treba nova web stranica, usluge brendiranja ili grafičkog dizajna, voleli bismo da čujemo vaše mišljenje i ostvarimo saradnju.
Ovaj sajt koristi kolačiće. Kolačići se koriste za analizu i unapređenje
korisničkog iskustva.

Izabrali ste

Starter Paket